STEAK & BURGER - VE DVOŘE DĚČÍN

Lahodné grilované maso je hlavním gastronomickým lákadlem v každé restauraci. U nás si pochutnáte na úžasných šťavnatých hovězích steacích, na které používáme to nejkvalitnější maso z Argentinských býků. Výtečná chuť masa je dána volným a přirozeným chovem býků na Pampách a především bezbolestným zpracováním masa. Chuť masa je navíc podtržena jeho přípravou na otevřeném grilu “parrilla”, který snižuje množství odkapávajícího tuku a jeho následné spalování, jedná se tedy o ten nejzdravější způsob přípravy masa.

Hamburger má v gastronomii bohatou historii a nemusí být jen pouhým "fast foodem". Záleží nám na tom co jíte, z jakých surovin a aby Vám ve finále chutnalo. Kompozice chuti, kvalita výsledného produktu je závislá zejména na surovinách. Proto jsme pro Vás vybrali tu nejlepší čeeskou kvalitu.

HOVĚZÍ MASO je dodávané z českého strakatého chovu známého jako "česká stračena".

VEPŘOVÉ MASO pochází z vyhlášeného chovu přeštických čuníků. Každé z dodaných mas má svou legendu, je odležené a vyzrálé. Nakupujeme pro Vás jen od českých chovatelů a zpracovatelů masa.

KUŘECÍ MASO pochází z farmy pana Jana Berana a jeho rodiny, který chová kuřata bresského typu už 500 let.

Pro čerstvou ZELENINU A OVOCE si každý den jezdíme na trhy českých farmářů. Zvláštní pozornost věnujeme kvalitě brambor z kterých vyrábíme naše DOMÁCÍ HRANLKY.

HAMBURGROVÉ BULKY pečeme sami denně čerstvé dle receptu našeho pekaře.